• SkansenSkansen
  • Dla zwiedzającychDla zwiedzających
  • Dla szkółDla szkół
  • WydarzeniaWydarzenia
  • O muzeumO muzeum
  • Wirtualny skansenWirtualny skansen
  • GaleriaGaleria
  • SklepSklep
  • ETNOnotatnikETNOnotatnik
  • Badania etnograficzneBadania etnograficzne
przetargi

przetargi

Tytuł
26.03.2019 r. OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU Zestawienie do stanu surowego zamkniętego stodoły z Leżajska i budowa pieców w leśniczówce z Zerwanki z podziałem na części: Część 1 Zestawienie do stanu surowego zamkniętego stodoły z Leżajska. Część 2 Budowa pieców
PLAN POSTĘPOWAŃ O UDZIELENIE ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH NA 2019 R.
30.11.2018 r. Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia, numer sprawy MKL-0001/68/104/16
19.11.2018 r. Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty przetargowej MKL-0001/68/104/16
5.11.2018 r. Informacja z sesji otwarcia ofert, numer sprawy: MKL-0001/68/104/16
31.10.2018 Wyjaśnienie treści SIWZ MKL-0001/68/104/16
16.10.2018 Dokończenie restauracji dworu z Brzezin wraz z niezbędną infrastrukturą i zagospodarowaniem terenu realizowanego w ramach projektu pn. Restauracja dworu z Brzezin w Parku Etnograficznym Muzeum Kultury Ludowej w Kolbuszowej. MKL-0001/68/104/16
12.10.2017 r. Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia, Numer sprawy MKL-0001/68/15/16
29.09.2017 Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty przetargowej, Numer sprawy MKL-0001/68/15/16
06.09.2018 r. Inormacja z sesji otwarcia ofert Numer sprawy MKL-0001/68/15/16

Strona 10 z 12

  • Start
  • poprz.
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • nast.
  • Zakończenie
  • kontakt
  • formularz kontaktowy
  • PL
  • |
  • EN
  • Facebook
  • Instagram
  • Trip Advisor
  • godziny otwarcia
  • cennik
  • dojazd do skansenu
  • café prowincja
  • sklepik
  • nowości wydawnicze
  • BIP
  • przetargi
  • wynajem stoisk
  • polityka prywatności
  • ponowne udostępnianie
  • dostępność

zapisz się do newslettera

Regulamin

Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej...