Lasowiacka kapusta ziemniaczna na 12 sposobów

listopad 2012 - kwiecień 2013

Warsztaty kulinarne!


Były to spotkania poświęcone kapuście ziemniaczanej - potrawie wpisanej przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi na listę produktów tradycyjnych. Zajęcia poprowadziła pani Janina Olszowy - znawczyni lokalnej kuchni. 

 

Relacja z warsztatów:

kapusta_ziemniaczana-1.jpg
kapusta_ziemniaczana-2.jpg
kapusta_ziemniaczana-3.jpg
kapusta_ziemniaczana-4.jpg
kapusta_ziemniaczana-5.jpg
kapusta_ziemniaczana-6.jpg
kapusta_ziemniaczana-7.jpg
kapusta_ziemniaczana-8.jpg
kapusta_ziemniaczana-9.jpg
kapusta_ziemniaczana-10.jpg
kapusta_ziemniaczana-11.jpg
kapusta_ziemniaczana-12.jpg

 

Fotoreportaż z zakończenia projektu:

DSC_1231.jpg
DSC_1236.jpg
DSC_1241.jpg
DSC_1244.jpg
DSC_1256.jpg
DSC_1258.jpg
DSC_1270.jpg
DSC_1284.jpg
DSC_1313.jpg
DSC_1322.jpg
DSC_1336.jpg
DSC_1341.jpg
DSC_1349.JPG